Предстоящото номер едно ММА събитие за това лято - TWINS MMA 5 продължава да предлага доста любопитни сблъсъци за гала вечерта, която ще се проведе на 13-и май, в столичната зала „Христо Ботев".

Както Topsport.bg вече ви съобщи на професионалния ринг, след проведен лагер в САЩ, ще се завърне многократният шампион по смесени бойни изкуства и трикратен първенец на планетата по бойно самбо - Росен Димитров.

Специално за медията ни организаторите на състезанието разкриха и шестата среща от програмата на TWINS MMA 5!

Ето и подробностите за двамата бойци:

Антон Бранков vs Александър Иванов (категория до 70 кг)

Антон Бранков е бронзов медалист в категория до 68 кг от европейското първенство по бойно самбо в Милано. Занимава се с джудо и самбо от дълго време. Той е сред спортистите, взели участие в първото състезание по бойно самбо в България. Едновременно със състезателната си кариера, Антон Бранков е и треньор по самбо и джудо в боен клуб „Триада-Банкя". На професионалния ММА ринг има две срещи.

Преди да започне да се занимава с ММА, Александър Иванов вече бе оставил зад гърба си няколко по първенства по кикбокс и самбо. Той премина успешно през аматьорския ММА, където спечели и титла. На професионалния ринг има една среща в смесените бойни изкуства и е решен да върви по възходяща линия. За разлика от противника си предпочита боя в стойка. Това е сблъсък, който има определящо значение за развитието и на двамата бойци.

Потвърдените срещи от програмата на TWINS MMA 5 до момента:

- Тони Маркулев срещу Виделин Видев (категория до 84 кг)

- Нурал Назмиев „Маджара" срещу Симеон Димитров (до 93 кг)

- Михаил Николов срещу Валентин Бенишев (до 70 кг)

- Никола Дипчиков срещу Христо Гогов (до 93 кг)

- Бранко Бабанчев срещу Христо Дойчев (до 77 кг)

- Радослав Карашев срещу Светлозар Савов (до 84 кг)

- Антон Бранков срещу Александър Иванов (до 70 кг)

- Росен Димитров срещу Фелипе Ел Негро (до 77 кг)

По традиция Topsport.bg ще ви информира както за всичко ново около състезанието, така и за всяка следваща двойка съперници, която организаторите потвърдят.